Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit Winschoten

Anonieme profiel foto

geen specifieke doelgroep

spontane, enthousiaste vrouw die graag helpt waar nodig. Ik spreek Nederlands, Engels, Duits, ik kan goed met computers omgaan. Ik ben een mensenmens en houd ervan om mensen te enthousiasmeren, te motiveren en te helpen/assisteren. Wandelen, talen, knutselen, schilderen, bemoedigen, organiseren zijn zomaar een paar steekwoorden die bij mij passen. 
Mijn vorige vrijwilligerswerk is helaas gestopt, ik sta open voor nieuwe uitdagingen!

  • Periode: Voor onbepaalde tijd.
  • Werksoorten: Belangen en emancipatie, Buitenland en derde wereld, Evenementen en festivals, Gezondheidszorg, Hulpverlening, Kunst en cultuur, Natuur en milieu, Onderwijs en educatie, Overige, Sociaal-cultureel werk, Sport en recreatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Iedereen.
  • Activiteiten: Activiteitenbegeleiding, Administratie, kantoor en baliewerk, Coaching en mentoring, Culturele en creatieve activiteiten, Dierenverzorging, Educatief werk, FinanciĆ«n en juridisch werk, Hulpverlening en verzorging, Informatie- en advieswerk, Kinderopvang en jeugdwerk, Maaltijdbezorging, Maatjeswerk, persoonlijke aandacht, PR, communicatie en media, Sport en spel, Taalondersteuning, Toezicht en beheer, Vakantieactiviteiten, Verkoop en uitleen, Vervoer, Voorlichting.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!