Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit Scheemda

Anonieme profiel foto

Ondersteuning bieden aan ouderen en/of kleine kinderen.

Ben een zorgzame en spontane vrouw van inmiddels 49 jaar. Jaren gewerkt bij oa. De gemeente Scheemda en vanuit daar ook in de zorg terecht gekomen middels mensen met een PGB. Begeleide ouderen en kinderen met en zonder beperking. Daarna gekozen om voor mijn eigen drie kinderen te zorgen waarvan twee met beperking. Mcdd/Pdd-nos daar alle trajecten en nodige opleiding voor gevolgd. Zodat hun nu eigen doelen en dromen kunnen verwezenlijken. En er voor mij weer mogelijkheden zijn om ook buiten huis mijn zorg en gevoel bij doelgroepen die graag hulp willen neer te kunnen leggen. Bijvoorbeeld even weer lekker naar buiten te kunnen of samen spelletjes te doen. Of leuk knutselen of gewoon even een kopje koffie te drinken. Daar ondersteuning bieden waar voor hun baat bij is. Een voldaan gevoel geven voor wederzijdse partijen. Daarom wil ik ook graag kijken wat hierin mogelijk is. Eerst als vrijwilliger en vanuit daar weer verder ontwikkelen richting reïntegratie. Ben gemotiveerd en leergierig genoeg. En zou ik graag dat weer oppakken daar waar mijn hart ligt in de zorg. 

  • Werksoorten: Gezondheidszorg, Hulpverlening, Onderwijs en educatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Kinderen 0 tot 4 jaar, Ouderen, Ouderen 55+, Mensen met een lichamelijke beperking, Kinderen 4 tot 12 jaar, Mensen met een verstandelijke beperking.
  • Activiteiten: Activiteitenbegeleiding, Gastheer- en gastvrouwschap, Huishoudelijk werk, Hulpverlening en verzorging, Kinderopvang en jeugdwerk, Bezoekwerk.
  • Periode: Voor onbepaalde tijd.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!