Terug naar overzicht

Vrijwilliger uit Scheemda

Anonieme profiel foto

Volwassenen

Mijn naam is Michelle en ik ben 24 jaar jong. Ik wil graag helpen bij het bestrijden van eenzaamheid. Het is tegenwoordig best lastig menselijk sociaal contact te maken. Het meeste contact geschiedt veelal via sociale media, terwijl het menselijke contact juist veel leuker is! 


Ik bied mijzelf daarom aan als vrijwilliger. Denk aan een rondje wandelen, een spelletje doen of koffie/thee drinken. Ook sta ik open voor het doen van boodschappen of helpen bij huishoudelijke taken wanneer dit zelf niet meer lukt. Daarnaast ben ik ook best handig in huis en zou ik ook voor wat grotere dingen hulp kunnen bieden. Denk aan schilderen, laminaat leggen, meubels in elkaar zetten, maar ook ben ik niet onhandig in de tuin. 

  • Periode: Korte klus, 3 tot 6 maanden, Voor onbepaalde tijd.
  • Werksoorten: Evenementen en festivals, Gezondheidszorg, Hulpverlening, Natuur en milieu, Overige, Sociaal-cultureel werk, Sport en recreatie, Welzijnswerk.
  • Doelgroepen: Dieren, Jongeren 16 tot 23 jaar, Volwassenen, Ouderen, Ouderen 55+.
  • Activiteiten: Bezoekwerk, Buitenwerk en tuinwerk, Culturele en creatieve activiteiten, Dierenverzorging, Huishoudelijk werk, Hulpverlening en verzorging, Maaltijdbezorging, Maatjeswerk, persoonlijke aandacht, Sport en spel, Vakantieactiviteiten, Vervoer.

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!